Het aftellen is begonnen!

20110829TransalpineteamRuudNog enkele nachtjes slapen en het gaat gebeuren. Op donderdag 1 september vertrekken de 4 teams van AV’34 richting Oberstdorf in Zuid-Duitsland om op 3 september te starten met de “transalpine run”. Rond het middaguur zullen de twee campers de duitse autobaan opzoeken om na een aantal uren op de startlocatie te arriveren.

De vrijdag zal gebruikt worden om de startnummers op te halen en de laatste zaken op orde te brengen. Nu reeds staan de tassen gepakt. Ik, Ruud Kok, deelnemer van “Team Kokkies” zal samen met Irene, mijn dochter, de tweehonderddrieenzeventig kilometer af gaan leggen. Er staan 6 paar schoen klaar (als we slechte weersomstandigheden hebben moet er weer een droog paar voor de volgende dag klaar staan), minimaal 20 shirtjes liggen klaar (kan moeilijk keuzes maken), 20 paar sokken (kan wel kiezen, maar nooit teveel) 7 korte running broeken, 3 lange en meerdere runningjack’s. Alle poeder voor de sportdrank zit keurig verpakt in zakjes van 50 gram (even aanmaken met 500 cc water). Vlaggen liggen klaar (Nederlanse driekleur, Apeldoornse vlag en de AV’34 vlag) Rugzak met verbandmiddelen, pleisters, paracetamol, smeerseltjes e.d. Slaapzak, kussen (m’n teddybeer laat ik thuis) …alles ligt klaar.

20110829Transalpineteam

We hebben er zin in en we zijn er klaar voor! Je kan ons volgen op http://www.av34transalpine.nl/ . Dagelijks zullen we de site aanvullen met onze belevenissen, foto’s en zo mogelijk met filmpjes.

© Ruud Kok – Apeldoorn