Het gaat om het uiterlijk!

20130509MascotteHelaas konden we er niet bij zijn. Maar een spektakel was het wel! De strijd der titanen. Bolt is leuk, maar voor deze race komt jong en oud naar een stadion. We zagen het op het gelukkig op het nieuws. Het was ook nieuws. Rufus deed het goed, maar Flash was gewoon de beste.

Of had het beste schoeisel. Want materiaal maakt met deze race wel degelijk het verschil. Voor wie het heeft gemist: Beelden zijn op Youtube te bekijken.

20130509MascotteDraakKids

In Nederland hardloopland zijn er ook veel te vinden. Iedere zichzelf respecterende voetbalclub heeft er een. Maar ook in de atletiek is de draak van AV’34 niet meer weg te denken bij een NK-indoor. Wellicht dat deze draak de winterslaap onderbreekt voor een demo op het NK-meerkamp in het Pinksterweekend te Apeldoorn? Of zou de draak stiekem aan het trainen zijn voor de Nederlandse versie van de Mascotte-run. Want 2014 lijkt nog ver weg, maar die Sparta Piet kan toch niet weer de snelste zijn…Dus kijk nog eens naar de beelden en stel een trainingsprogramma op voor je mascotte!

20130509MascotteDraak

© Redactie Loopkrant