Be A Man Bootcamp

20120618BootcampBomendragenZaterdag 16 juni. De zon schijnt en het is tijd voor de Be-a-man Bootcamp vanaf Hoog Soeren, nabij Apeldoorn. Als personal coach mag ik vandaag een enthousiaste groep sporters door de modder laten kruipen, in bomen laten hangen en met gewichten laten sleuren. Gelukkig komen ze hiervoor en stappen ze na afloop ook enorm voldaan weer in de auto. Elke bootcamp is weer compleet anders, dus…

Lekker veel plassen en modder onderweg van de avodn ervoor, maar een pittig schijnend zonnetje op ons bolletje. De spanning zat er vooraf goed in, omdat er een kleine teamverdeling was gemaakt. De deelnemers van team Ocean hadden blauwe en groene shirts aan. Team Fire in rood en oranje. Helaas een kleinere animo op het moment suprême door veel late afmeldingen. Startvrees?? Weten zullen we het niet. Dan de rest maar voor twee laten werken vandaag!

20120618BootcampBoomhangen

Uiteindelijk een zeer enthousiaste groep met een hoop teamspirit en zeker niet bang om vies te worden. Los zand, heuveltraining, aapjehangen in de boom, buikspierkwartier alias de zomerdroom en bicepstraining tijdens de lentewens. En dit was zeker nog niet alles. Aan het eind nog boomverslepen op een zigzaggend terrein en een minuutje armstoten met 5kg-gewichten. Zelf het ouderwetse touwtje springen passeerde de reveu. Je kan je bijna niet voorstellen dat dit een ‘stukje van de taart’ was in vroegere jaren. Als ultiem slotstuk gebakhappen bij de auto. Eerlijk verdient vandaag!

20120618BootcampBoomstam

Nu op naar de volgende bikkelsessie op zondag 8 juli tijdens de MeetEachOther-bootcamp vanaf ’t Leesten, nabij Apeldoorn. Enthousiast geworden? Meer informatie hierover via redactie@loopkrant.nl.

© Redactie Loopkrant – Fiona Markus