What’s new?

ImageHij is uit: de nieuwe Garmin Wimp. Een funrunner van mijn werk heeft hem ook gelijk aangeschaft. De 899 euro waren geen enkel beletsel. Voor je loopplezier heb je alles over. Wat is er nu zo bijzonder aan deze nieuwe gadget? Ten eerste de what if functie. Via een programma, gevoed door ervaringscijfers en je persoonlijke loggings…

… in My Asics, kan het vernuftige apparaatje bepalen wat er zou gebeuren met je PR’s wanneer je bijvoorbeeld vaker interval zou doen of meer kilometers zou maken. 

De droomtijden vliegen om je oren mocht je de extra inspanning kunnen leveren. Ook de pointer is iets nieuws. Thuis kunnen ze zien waar je bent via de PC. Maakt je vrouw zich ongerust kan ze met één druk op de knop zien dat je gymnastiek staat te doen bij de Deventerbrug. Verder is er een digitale waterpas ingebouwd zodat ook zichtbaar is dat ondanks je op de plaats stil staat je wel heen en weer gaat, maar dan verticaal.

De standaardfuncties zoals hartslag, navigatie, horloge, wekker, stopwatch etc.. Ze zitten er allemaal op. Aanschaffen dat ding.

© Rinus Groen – Apeldoorn