In de strijd met…

ImageVanaf nu wordt het wat mij betreft, een strijd met en tot voor kort mijn badkamervriend: de weegschaal. Ik begin ernstig te vermoeden dat de vriendschap over is. Om miraculeuse wijze weet hij niet meer het te wensen gewicht in beeld te brengen. Ik vrees voor hem het ergste en dat hij kapot is.

Hij doet zijn werk in ieder geval niet naar behoren. Ik zal hem enkele dagen laten betijen en hem in de hoek van de badkamer zetten. Misschien wil hij daar van leren en zo niet, dan hebben we toch een probleem! Gelukkig zijn in ieder geval de feestdagen voorbij en kan ik weer een beetje pijnvrij lopen. Nog niet echt hard, maar het zal met de iets langere trainingen voor het gewicht een slok op een borrel schelen.

Image

Of wordt het toch een cursus bij The Weight Watchers of een potje met Herbalife producten. Als ik hun bevindingen moet geloven vinden ze het allemaal wel meevallen en behoor ik tot de categorie normaal. Mijn gevoel zegt toch iets anders. Maar eerst eens kijken of het vanuit de luie stoel kan met ‘Vetverbranding voor Dummies’

© Lodewijk van Dongen – Den Haag / http://scherpenonscherp.web-log.nl

Foto: Lodewijk van Dongen